Francie po 11. září 2001 - Eichler, Jan, 1952-
Autor vysvětluje, jaký dopad měly teroristické útoky na USA z 11. září 2001 na bezpečnostní politiku Francie a na připravenost jejích ozbrojených sil, jak na ně reagovala politická elita a jak veřejnost.