Forum 2000 : kam kráčí současný svět? - Witzová, Ivana
Článek se zaměřuje na konferenci Forum 2000, která se konala 3.-7.9.1997, projevy politiků, diskutovaná témata jako je náboženství, lidská práva a střet různých kultur.