Formování tržněhospodářských systémů ve střední a východní Evropě - Hölscher, Jens, 1962-
Cílem článku je jakási inventura hospodářské transformace ve střední a východní Evropě 7 let po revolučním roce 1989, doplněná výhledem do budoucna. Autor dále podává nástin systémového přístupu k posuzování transformace.