Financování prezidentských volebních kampaní ve Slovinsku - Krašovec, Alenka
Autoři přibližují právní úpravu financování volebních kampaní ve Slovinsku. Uvádějí empirická data o financování prezidentských volebních kampaní v letech 1997 a 2000. Zjišťují, že nejsou žádné pozitivní nebo negativní vztahy mezi výdaji za prezidentskou volební kampaň a výsledky voleb.