Fenomén politických stran : v optice analýzy současné ruské politiky - Holzer, Jan, 1969-
Autor odpovídá na otázky, jaký je vývoj politických stran v Rusku po roce 1989 a jakou roli hrají politické strany z hlediska současné postsovětské ruské politiky.