Falklandy, nebo Malviny : Argentina věří ve znovuzískání svrchovanosti nad ostrovy - Hála, Jan (1998)
Článek rekapituluje historii ostrovů Falklandy a objektivně představuje postoje obou států k problému, jenž bez ohledu na geografickou vzdálenost hrozil před 16 lety přerůst v podstatně závažnější válečný střet, než jaký nakonec byl.
Keywords: zahraniční politika -- Argentina; geopolitika -- Falklandy (Velká Británie : souostroví); foreign policy -- Argentina; geopolitics -- Falkland Islands