Falklandy, nebo Malviny : Argentina věří ve znovuzískání svrchovanosti nad ostrovy - Hála, Jan
Článek rekapituluje historii ostrovů Falklandy a objektivně představuje postoje obou států k problému, jenž bez ohledu na geografickou vzdálenost hrozil před 16 lety přerůst v podstatně závažnější válečný střet, než jaký nakonec byl.