Faktor minulosti v současných česko-německých vztazích - Kunštát, Miroslav, 1958-
Autor rozebírá vliv minulosti na vztahy mezi Německem a Českou republikou a vrací se k Česko-německé deklaraci o vzájemných vztazích a jejich budoucím rozvoji z 21. ledna 1997.