Evropská ústava a evropská demokracie - Fiala, Petr, 1964-
Autor se zamýšlí nad návrhem evropské ústavy, nad možností fungování Evropské unie jako státu a nad vytvářením nadnárodní demokracie a nadnárodní "proevropské" elity.