Evropská unie, regiony a Česká republika - Čestnější, Alexandr
Článek se zaměřuje na rozpor mezi neuváženě schválenými vyššími územně správními celky, které nejsou srovnatelné s členěním Evropské unie na úroveň Nomenclature des unites territoriales statistiques.