Evropská unie od Nice k euru : co bude dál? - Šafaříková, Kateřina, 1975-
Autorka se pozastavuje nad rozšiřováním Evropské unie, nad plánovaným zahájením činnosti tzv. Konventu a zastoupení České republiky v této složce.