Evropská unie a Latinská Amerika - Nálevka, Vladimír, 1941-2010 (2001)
Autor se zaměřuje na vztahy a integrační vazby mezi Latinskou Americkou a Evropskou unií.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; mezinárodní vztahy; European integration; international relations; Latinská Amerika; Latin America