Evropská strana sociálnědemokratická : nová celoevropská strana? - Müller, Vladimír
Autor se zaměřuje na proces vznikání celoevropských politických stran, na integrační charakter evropské politiky, na historický a budoucí vývoj Evropské strany sociálnědemokratické a na její propojení s Evropskou unií.