Evropská obranná a bezpečnostní identita : pohled na Západoevropskou unii - Viriot, Jean Marie
Autor se pokouší odpovědět na otázku, jak může být Evropa bezstarostná, setrvávajíc prostě v roli ekonomické supervelmocnosti ve světě ovládaném soutěží a přípomíná některá nejdůležitější rozhodnutí a seznamuje s některými problémy, kterými se v současné době zabývá Západoevropská unie.