Evropská armáda : realita, projekt, fikce? - Karásek, Tomáš, 1978- (2003)
Autor se zamýšlí nad možností existence evropské armády a nad vizemi a projekty dalšího vývoje této oblasti evropské integrace.
Keywords: Evropská unie; armáda; bezpečnostní politika; evropská integrace; armed forces; security policy; European integration