Evidence pracovních úrazů a náhrady jimi způsobených škod - Neugebauer, Tomáš, 1966- (2002)
Autor rozebírá problematiku pracovních úrazů, jejich evidence a náhrady jimi způsobených škod. Vysvětluje, co lze považovat za pracovní úraz a jaké má zaměstnavatel, dojde-li na pracovišti k úrazu, povinnosti, a popisuje jak provést záznam o pracovním úrazu. Všímá si i provedení náhrad škod vzniklých v důsledku pracovního úrazu.
Keywords: pracovní úrazy; náhrada škody; pracovní právo; industrial accidents; reparations; labor laws and legislation