Euroatlantická solidarita - Geremek, Bronisław, 1932-2008
Ministr zahraničí Polské republiky v rozhovoru vysvětluje otázky polské národní bezpečnostní politiky, členství Polska v NATO a polské vize o NATO 21. století.