Euro-středomořské partnerství na počátku 21. století - Bureš, Jaroslav, 1953- (2001)
Článek se zabývá politickými vztahy a strategiemi Evropské unie vůči středomořským zemím.
Keywords: Evropská unie; mezinárodní vztahy; politika; international relations; politics