Etnické lobby a jejich vliv na zahraniční politiku Spojených států - Calda, Miloš, 1943-
Autor přibližuje americkou zahraniční politiku a všímá si izraelského a arabského lobby, které ovlivňuje zahraniční politiku Spojených států amerických.