Estonsko na politické mapě - Zájedová, Iivi, 1955-
Autorka se ve svém článku zabývá důležitými aspekty, které napomáhají pochopení toho, kam estonští politikové a vědci Estonsko zařazují na politické mapě a kam směřují zahraniční vztahy této země.