Ekonomiky Česka a Slovenska - Marcinčin, Anton, 1968- (1997)
Článek má charakter poznámek o směřování vzájemných ekonomických vztahů Česka a Slovenska.
Keywords: národní hospodářství -- Česko; ekonomie; národní hospodářství -- Slovensko