Ekonomika USA v 90. letech - Kunešová, Hana, 1962-
Cílem článku je podat přehled o hospodářském vývoji Spojených států v 90. letech a poukázat na hlavní příčiny úspěšného rozvoje americké ekonomiky v tomto období.