Ekonomické záujmové skupiny v slovenskej politike v 90. rokoch - Sopóci, Ján, 1955-
Článek se věnuje prezentaci nejdůležitějších zjištění o působení ekonomických zájmových skupin v politickém životě slovenské společnosti v 90. letech.