Ekonomická transformace a "neoklasické chování" : kontrasty a paralery - Večerník, Jiří, 1941-
Autor vychází z toho, že ekonomická transformace v zemích středovýchodní Evropy je opanována liberálním a neoliberálním myšlením, připomíná, že komunismus měl neblahý vliv na individuální odpovědnost a představuje rozdíly mezi ryze ekonomickým a socio-ekonomickým přístupem, který se projevuje i v pojetí probíhajících změn.