Dynamický rozvoj česko-francouzské obchodní výměny - Neustadt, Alojz, 1937-
Autor se zaměřuje na historii obchodních vztahů mezi Francií a Českou republikou, smluvní podporu vzájemného obchodu a představuje perspektivní obory pro vývoz.