Dva roky po novele zákona o rodině provedené zákonem č. 91/1998 Sb. a její dopady na řízení o rozvod manželství - Kurimaiová, Alena
Autorka se zaměřuje na to, jak ovlivnila novinka v zákoně o rodině - vyčlenění řízení o úpravě práv a povinností rodičů k nezletilému dítěti - řízení o rozvod manželství.