Důležitost transatlantické vazby pro bezpečnost střední a východní Evropy - Leira, Guillermo
Článek se zaměřuje na to, že z politického a vojenského hlediska je důležité, aby evropská zbrojní konsolidace směřovala k posílení soudržnosti a síly Aliance.