Duhová koalice - dějství druhé : výsledky březnových parlamentních voleb ve Finsku - Kosek, Miroslav (1999)
Autor se zabývá situací ve Finsku před parlamentními volbami, které se uskutečnily 21.3.1999, představuje výsledky voleb a povolební aktivity, priority vládního programu a na závěr přidává profily finských parlamentních politických stran.
Keywords: parlamentní volby -- Finsko -- 1999; politické koalice; parliamentary elections -- Finland -- 1999; political coalitions