Drogová problematika v kontextu organizovaného transnacionálního zločinu - Směja, Filip
Článek představuje celosvětový trend v oblasti drog, provádí rozbor existujících mezinárodních dokumentů se zřetelem na závazky ČR a zabývá se hlavními trendy v oblasti drog v České republice.