Doplňovací volby v Kongresu v listopadu 2002 - Skuček, René, 1974-
Autor nabízí historický přehled doplňujících voleb do Kongresu v USA a pravděpodobnou možnost zvrácení historického trendu doplňujícími volbami 2002, ve kterých zřejmě zvítězí Demokratická strana.