Diskuze o budoucnosti Evropské unie v 21. století - Rovná, Lenka, 1955-
Článek se zabývá probíhající diskuzí o budoucnosti Evropské unie a změnách, které přinese 21. století. Autorka popisuje koncepty a teorie evropské integrace v historii a diskuzní příspěvky Německa, Francie, Velké Británie a kandidátských zemí.