Diplomatické styky Svrchovaného řádu maltézských rytířů (nejen) s Českou republikou - Sladký, Pavel, 1978-
Autor rozebírá diplomatické styky Řádu maltézských rytířů s Rakouskem-Uherskem, Československem a Českou republikou.