Diplomatické právo v mezinárodních vztazích. - Drhlík, Alois, 1929-
Autor se zamýšlí nad etapami vývoje diplomatického práva, přínosem jednotlivých etap kodifikačního procesu pro pozitivní rozvoj mezinárodního společenství a prostředky právní regulace mezinárodních vztahů.