Dialog civilizací : íránská odpověď na současný proces globalizace - Bureš, Jaroslav, 1953-
Autor se zamýšlí nad možností negativního vlivu kulturně-náboženských rozdílů na politickou a bezpečnostní situaci v globalizujícím se světě.