Definice zájmových skupin : k některým teoretickým problémům politologického výzkumu organizovaných zájmů - Fiala, Petr, 1964-
Autor představuje některé nejčastěji používané definice zájmových skupin a ukazuje, jaké teoretické důsledky z nich vyplývají. Porovnává tradiční pojetí zájmových skupin s tím, které se objevuje v současné literatuře z této oblasti. Zaměřuje se také na politické působení zájmových skupin jako definiční kritérium.