Dědické tituly - Mrzena, Erik
Článek podává odpovědi na otázky související s procesem dědění. V případě dědění ze zákona nenastávají většinou žádné větší problémy, proto autor pouze vysvětluje princip rozdělení dědiců, jak jsou podle příbuzenských poměrů volání k dědění. V další části článku se zabývá otázkami souvisejícími s děděním ze závěti a s problémy s její existencí spojenými. Na závěr pak připomíná možnosti sepsání listiny o vydědění, kterou zůstavitel zbavuje svého potomka jakékoli možnosti cokoli zdědit.