Dávky sociální péče pro specifické skupiny občanů - Niederle, Petr
Autor vysvětluje právní úpravu poskytování sociálních dávek osobám společensky nepřizpůsobeným a občanům, kterým je ústavní (sociální) péče poskytována ve zdravotnickém zařízení.