Dávky sociální péče pro rodiny s dětmi - Hacaperková, Dana; Niederle, Petr (2003)
Článek se zabývá dávkami sociální péče, které lze za předpokladu splnění podmínek, stanovených příslušným právním předpisem, poskytnout rodinám s dětmi. Je vysvětlován např. nárok na příspěvek na výživu dítěte, na příspěvek na pořízení základního vybavení dítěte, na příspěvek na rekreaci dětí důchodce.
Keywords: sociální dávky; sociální péče; rodiny s dětmi; sociální zabezpečení; social benefits; social care; social security; families with children