Dávky sociální péče pro rodiny s dětmi - Hacaperková, Dana
Článek se zabývá dávkami sociální péče, které lze za předpokladu splnění podmínek, stanovených příslušným právním předpisem, poskytnout rodinám s dětmi. Je vysvětlován např. nárok na příspěvek na výživu dítěte, na příspěvek na pořízení základního vybavení dítěte, na příspěvek na rekreaci dětí důchodce.