Daňový pohled na spolupráci poplatníka s ostatními osobami žijícími v domácnosti - Kořínek, Miloš
Autor vysvětluje problematiku spolupráce manžela a ostatních osob žijících v domácnosti s daňovým poplatníkem v případech zdaňování příjmů a převádění části zisků na spolupracovníky jako odměny za výpomoc.