Daňové otázky zřízení práva věcného břemene - Macháček, Ivan (2000)
Článek rozebírá vymezení práva věcného břemene dle občanského zákoníku, jeho oceňování dle zákona o oceňování majetku a jeho zdaňování.
Keywords: daně; občanské právo; věcná břemena; taxation; civil law; easements