Čtyři spory Izraele a Palestinců - Novák, Martin, 1969- (2000)
Článek se zaměřuje na blízkovýchodní mírový proces a představuje základní spory mezi Izraelem a Palestinou.
Keywords: mírový proces; arabsko-izraelské konflikty; mezinárodní vztahy; peace-building; Israel-Arab conflicts; international relations; Izrael; Palestina; Israel; Palestine