Čína ve Světové obchodní organizaci - Fárek, Jiří, 1937-
Článek analyzuje ekonomickou situaci v Číně a cíle čínské ekonomiky. V listopadu 2001 Čína dokončila jednání o podmínkách vstupu do Světové obchodní organizace (WTO). S členstvím souvisí zahájení široce koncipovaného programu ekonomických reforem.