Český pohled na budoucí podobu EU - Kysela, Jan, 1974-
Článek informuje o výborovém slyšení Český pohled na budoucí podobu EU, které uspořádal 1.11.2001 senátní výbor pro evropskou integraci. Obsahuje témata příspěvků jednotlivých aktérů.