Česko-německé vztahy - Pick, Otto, 1925-2016 (2002)
Autor analyzuje současné vztahy České republiky a Německa v různých oblastech (např. ekonomika, lidské vztahy, politika apod.).
Keywords: mezinárodní vztahy; zahraniční politika; hospodářská spolupráce; international relations; foreign policy; economic cooperation; Česko; Německo; Czechia; Germany