České politické strany a zahraniční politika - Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (1999)
Autor se ve svém článku věnuje analýze a srovnání postojů českých politických stran k zahraniční politice v polistopadovém období.
Keywords: zahraniční politika; politické strany; vnitřní politika; foreign policy; political parties; internal policy; Česko; Czechia