Česká zahraniční politika před vstupem do Evropské unie - Handl, Vladimír, 1957-
Článek se věnuje zahraniční politice České republiky a změnám v této oblasti, které vyvolává jednání o vstup ČR do Evropské unie. Autoři si všímají české integrační politiky, postavení ČR před vstupem do Evropské unie, zahraniční politiky Evropské unie a výhody hospodářské unie.