Česká správa sociálního zabezpečení a projekty programu Phare - Konopásková, Jitka
Autorka přibližuje čtyři projekty národního programu Phare, do kterých je zapojena i ČSSZ: Provádění koordinačních pravidel EU, Ověření připravenosti na aplikaci práva sociálního zabezpečení EU, Podpora penzijní reformy a Vybudování školícího zařízení pro ČSSZ.