Česká rozvojová pomoc na rozcestí? - Lebeda, Petr, 1974-
Autor rozebírá koncepci české rozvojové pomoci, která bohužel neodpovídá naší rostoucí ekonomické úrovni, mezinárodnímu postavení mezi vyspělými zeměmi a očekávaným finančním závazkům při vstupu do Evropské unie.