Česká republika a Organizace pro zákaz chemických zbraní - Michal, Jan Š.
Autor představuje Organizaci pro zákaz chemických zbraní, její mandát a strukturu, obsah a cíle Úmluvy o zákazu chemických zbraní a provádění Úmluvy v České republice.